• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Benvinguts al Portal dels llibres

35. Les festes de Pasqua

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: 35. Les festes de Pasqua
Autor: Didín Puig
Il·lustracions de Gabi Alonso

L’estació de l’hivern s’acaba i ens vénen els dies lluminosos de la primavera. Hem estat massa tancats a casa, al poble. Els dies curts i les nits eternes arriben al final i tot ens anima a eixir al carrer, al camp.

Llegiu-ne més...
 

La botiga de la Pepa

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: La botiga de la Pepa
Autor: Mariasun Landa

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000} span.s1 {font-kerning: none}

 

Este conte és la historia de tants i tants comerços dels nostres pobles i dels nostres barris. La història d’un comerç de tota la vida i d’una botiguera que, amb l’ajuda del lloro Lau, i amb enginy i tendresa, planta cara a la moda dels grans magatzems i les megatendes deshumanitzades...

Llegiu-ne més...
 

Serres, identitats i paraules. III jornades sobre els parlars valencians de base castellanoaragonesa, valencianoaragonesa i castellanomurciana.

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Serres, identitats i paraules. III jornades sobre els parlars valencians de base castellanoaragonesa, valencianoaragonesa i castellanomurciana.
Autor: Edició a cura dʼEmili Casanova i Cèsar Salvo

 

La Jornada que celebràvem era ja la tercera d’una sèrie que pretén endinsar-se en el coneixement dels parlars de base castellano-aragonesa, valenciano-aragonesa i castellano-murciana del País Valencià i recuperar-los com un element fonamental del patrimoni de les comarques que els tenen com a propis.

Llegiu-ne més...
 

Un bon xicot

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Un bon xicot
Autor: Nicolau Colomar Lloret

 

Un bon xicot fa referència a «L’ÈPOCA GLORIOSA» dels majoritaris: una sublimació còmica, grotesca i visionària de l’infern i la insignifi cança. Nicolau Colomar i Lloret nasqué a Sueca.

Llegiu-ne més...
 

Onomàstica romànica: Antroponímia dels expòsits i etimologia toponímica, especialment de València

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Onomàstica romànica: Antroponímia dels expòsits i etimologia toponímica, especialment de València
Autor: Diversos autors

 

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 6

Entrevista Aldara

Agenda

«   desembre 2019   »
dididididididi
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

more ...

Qui està en línia

Tenim 56 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: