• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Benvinguts al Portal dels llibres

35. Les festes de Pasqua

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: 35. Les festes de Pasqua
Autor: Didín Puig
Il·lustracions de Gabi Alonso

L’estació de l’hivern s’acaba i ens vénen els dies lluminosos de la primavera. Hem estat massa tancats a casa, al poble. Els dies curts i les nits eternes arriben al final i tot ens anima a eixir al carrer, al camp.

Llegiu-ne més...
 

La botiga de la Pepa

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: La botiga de la Pepa
Autor: Mariasun Landa

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000} span.s1 {font-kerning: none}

 

Este conte és la historia de tants i tants comerços dels nostres pobles i dels nostres barris. La història d’un comerç de tota la vida i d’una botiguera que, amb l’ajuda del lloro Lau, i amb enginy i tendresa, planta cara a la moda dels grans magatzems i les megatendes deshumanitzades...

Llegiu-ne més...
 

Serres, identitats i paraules. III jornades sobre els parlars valencians de base castellanoaragonesa, valencianoaragonesa i castellanomurciana.

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Serres, identitats i paraules. III jornades sobre els parlars valencians de base castellanoaragonesa, valencianoaragonesa i castellanomurciana.
Autor: Edició a cura dʼEmili Casanova i Cèsar Salvo

 

La Jornada que celebràvem era ja la tercera d’una sèrie que pretén endinsar-se en el coneixement dels parlars de base castellano-aragonesa, valenciano-aragonesa i castellano-murciana del País Valencià i recuperar-los com un element fonamental del patrimoni de les comarques que els tenen com a propis.

Llegiu-ne més...
 

Un bon xicot

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Un bon xicot
Autor: Nicolau Colomar Lloret

 

Un bon xicot fa referència a «L’ÈPOCA GLORIOSA» dels majoritaris: una sublimació còmica, grotesca i visionària de l’infern i la insignifi cança. Nicolau Colomar i Lloret nasqué a Sueca.

Llegiu-ne més...
 

Onomàstica romànica: Antroponímia dels expòsits i etimologia toponímica, especialment de València

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Onomàstica romànica: Antroponímia dels expòsits i etimologia toponímica, especialment de València
Autor: Diversos autors

 

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 6

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2019   »
dididididididi
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   

more ...

Qui està en línia

Tenim 83 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: