• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Nosaltres els vertebrats

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial - Fora de Col·lecció

Título: Nosaltres els vertebrats
Autor: Vicent Artur Moreno

 

A finals de març de l’any 2017 la UNESCO va proclamar les Falles de València Patrimoni Immaterial de la Humanitat. I en general, la societat valenciana acollí la noticia amb satisfacció. La societat... Cap on va la societat valenciana? Està vertebrada?Quin futur ens espera? Els resultats de les eleccions del 2015 són la conseqüència d’un canvi o el detonant d’un canvi? Continua el món intel·lectual d’esquenes al fet faller?

 

Ho va estar mai? O ja hem superat aquesta fase? Aquest llibre va adreçat (sobretot) a aquells i aquelles que van somiar un país. Un país ple de persones amb cultura, solidàries, treballadores, responsables i que sabien fer festa quan tocava. En aquest llibre volem escriure el futur per a fer-lo realitat. I per primera vegada, les imatges dels monuments fallers valdran per a construir un relat de dignitat, de respecte, de reflexió... Perquè aquestes manifestacions estètiques -igual que els grafits- provenen de la capacitat d’expressió, creativitat i originalitat d’uns artistes més o menys anònims. I sí: aquest llibre també és un humil homenatge als homes i les dones subterrànies que durant molts anys han estat silenciats, menystinguts i menyspreats. Perquè molts d’ells també van respectar profundament el fet festívol, creatiu i provocador. València és una ciutat que es crema cada any per tornar a ressorgir de nou. Ara el País Valencià té l’oportunitat de ser un poble. Un més. Però un Poble. Un país ple de gent solidària, educada, crítica i respectuosa amb la terra i la memòria que li ho dóna tot. Ètica i estètica. Els mediterranis som això. Doncs endavant i benvinguts a aquesta nova experiencia. Vicent Artur Moreno (1962) és doctor en Comunicació Audiovisual, llicenciat en Arqueología, Història de l’Art i Periodisme. Ha compartit classes en diferents universitats, doctorats i màsters sobre Patrimoni. I quan ha pogut, ha estat guionista i presentador en ràdio i televisió.

 

 

Título: Nosaltres els vertebrats
Autor: Vicent Artur Moreno
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 22x21cm.
Pàgs. 156-24
PVP: 19,90 €.
ISBN: 978-84-16473-11-3

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   març 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

more ...

Qui està en línia

Tenim 47 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: