• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Serres, identitats i paraules. III jornades sobre els parlars valencians de base castellanoaragonesa, valencianoaragonesa i castellanomurciana.

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial - Col·lecció Estudis

Título: Serres, identitats i paraules. III jornades sobre els parlars valencians de base castellanoaragonesa, valencianoaragonesa i castellanomurciana.
Autor: Edició a cura dʼEmili Casanova i Cèsar Salvo

 

La Jornada que celebràvem era ja la tercera d’una sèrie que pretén endinsar-se en el coneixement dels parlars de base castellano-aragonesa, valenciano-aragonesa i castellano-murciana del País Valencià i recuperar-los com un element fonamental del patrimoni de les comarques que els tenen com a propis.

 

Hi ha per tant una conjunció de dos interessos: un de purament científic i un altre de caràcter més social. Tots dos es conjuminen a l’hora de guanyar en vertebració entre tots els valencians, per una banda perquè el coneixement de la realitat que ens envolta ens ajuda a valorar-la i, per una altra, perquè ens adonem que els parlars valencians de base catalana comparteixen molts trets amb els parlars objecte d’estudi. De fet, el català dels valencians té un component aragonès innegable des de la conformació cristiana del Regne de València, on d’un 70% de catalans i d’un 30% d’aragonesos (Enric Guinot dixit) va eixir un melting pot lingüístic que LLENGUES_LIBRO.indb 9 19/7/17 13:46 Brauli Montoya Abat 10 va fer passar una societat en principi heterogènia a una societat cada volta més homogènia.

 

 

Título: Serres, identitats i paraules. III jornades sobre els parlars valencians de base castellanoaragonesa, valencianoaragonesa i castellanomurciana.
Autor: Edició a cura dʼEmili Casanova i Cèsar Salvo
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 16x23,5 cm.
Pàgs. 618
PVP: 30 €.
ISBN: 978-84-16473-22-9

 

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   març 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

more ...

Qui està en línia

Tenim 5 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: