• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

7. Assemblea a la selva

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Infantil - Col·lecció Contes del Cocodril

Títol: 7. Assemblea a la selva
Autor: Jordi Garcia Vilar
Dibuixos: Joana Baldó

 

ASSEMBLEA A LA SELVA FAULA DEL NOSTRE TEMPS. Aquest conte és una versió lliure de la faula Los animales de la peste, de Samaniego (1745-1801).

Permet ser escoltat, llegit i interpretat per cada lector o lectora, segons siga la seua edat. A través dels personatges i situacions que narra es mostren les relacions de poder amb alguns dels seus components que sovint veiem en l’àmbit privat i en l’àmbit social entre persones, grups, cultures, religions i estats: els interessos, la mentida, la desigualtat i la injustícia. I ho fa d’una manera metafòrica i ingènua no exempta de clars referents a la nostra actualitat.

El missatge moral de les faules clàssiques, aplicat a la vida social de l’època, alliçonava als humils perquè foren obedients i lleials al seu senyor, fugint de despertar l’esperit de rebel·lió. Demanaven als poderosos moderació i rectitud per tal d’evitar que una opressió exagerada provocara la contestació de les classes socials explotades i poguera invertir els papers establerts en la societat.

En aquest conte es pretén el contrari: mostrar per despertar i provocar interrogants. En ell es fa evident com la recerca del “culpable” per resoldre els conflictes no és més que un mecanisme d’ocultació dels interessos no confessables de les persones i grups amb poder.

Assemblea a la selva és també una proposta per abordar en la família i l’escola un tema del nostre temps i de sempre des de la mirada transparent de la fantasia. Una invitació a reconèixer fets i personatges contemporanis des de la ironia.

Un conte de tots per a gaudir d’una història que convida a emocionar-se, reflexionar, crear i actuar.

 

El repte d’iniciar una biblioteca engrescadora per a xiquets menuts em va inspirar la creació de Cocollibre. Ell va ser el desencadenant de tot un seguit de propostes d’animació lectora que han perdurat en el temps. També de la col·lecció Llibres del Cocodril que amb aquest conte, el nº 7, celebra 25 anys.

En passar els anys no pots deixar de reconèixer- te en allò que has fet, el que t’ha il·lusionat i pel que has lluitat. En el que aconsegueixes fer realitat i en el que somies que ho siga. Malgrat que es quede en el camí, però que et regala el plaer de créixer. En cadascú dels set llibres de la col·lecció hi ha molt de tot això.

Assemblea a la selva, ara convertit en un conte, ha estat per mi un projecte de teatre representat amb grups diversos al llarg dels anys. El binomi sempre d’actualitat: “poder/ injustícia”, està present d’alguna manera en tots els llibres d’aquesta col·lecció. En aquest conte es converteix en l’argument principal, tancant així el cercle del sis llibres anteriors. Un text que s’uneix a moltes veus que s’alcen imaginant una realitat més justa per tots.

Jordi Garcia

 

Joana Baldó Benac va nàixer a València el 1980, és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de València i té un màster en Arts Gràfiques. La seua obra gràfica ha estat present en nombroses exposicions, actualment treballa com a dissenyadora gràfica, tasca que compagina amb l’ensenyament en Secundària.

Assemblea a la selva, Els dies de l’aventura i Paraularbres són els llibres que ha il·lustrat i que han sigut publicats en l’editorial Denes. Assemblea a la selva, de Jordi Garcia Vilar, significa una vegada més un projecte en comú, fruit de l’intercanvi d’idees entre l’autor i la il·lustradora.

El treball de Joana Baldó Benac com il·lustradora no es podria entendre sense la collaboració que ha tingut en els últims llibres publicats per Felip Baldó, qui com a mestre i pare li ha transmés els coneixements artístics que han fet possible aquest llibre.

 

Títol: 7. Assemblea a la selva
Autor: Jordi Garcia Vilar
Dibuixos: Joana Baldó
48 pàg.,
Format: 22x21 cm.
Rústega . ISBN: 978-84-943422-7-1, PVP: 11,95 €

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   gener 2018   »
dididididididi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 76 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: