• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

25. L’obra literària de Xavier Casp

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial - Col·lecció Bàsica

25. L’obra literària de Xavier Casp
Autor: Santi Cortés

Durant les dècades dels anys 40 i 50 del segle passat, els llibres de Xavier Casp despertaren l’interés de crítics i erudits. També el seu lideratge, com l’activitat cívica i literària, fou objecte de reconeixements.

En aquest recull, apleguem la major part dels estudis que li dedicaren els crítics de la seua generació. A més, a fi d’entendre el ressò que va assolir la seua obra, incloem la plaquette de l’homenatge que rebé en 1949. Finalment, reproduïm en facsímil la revista Esclat (1948): la primera de postguerra en la nostra llengua que conté aportacions dels intel·lectuals joves més renovadors del moment.

Santi Cortés Carreres (el Puig, l’horta nord) és autor de llibres sobre la resistència cultural antifranquista, l’exili republicà de 1939, l’ensenyament del català sota la dictadura i el moviment editorial valencià de la segona meitat del segle xx. Ha publicat les biografi es de Manuel Sanchis Guarner, Josep Giner i Enric Soler Godes. També epistolaris de Joan Fuster amb els exiliats catalans, dels escriptors valencians de postguerra i de Sanchis Guarner, així com la correspondència entre els col·laboradors de l’Atlas Lingüístico de la Península Ibérica.

25. L’obra literària de Xavier Casp
(LLIBRE DʼAFIRMACIONS I PREGUNTES)
Autor: Santi Cortés
Format: 21x29,7 cm.
Pàgs. 176
PVP: 12 €.
ISBN 978-84-16473-04-5

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   desembre 2017   »
dididididididi
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

more ...

Qui està en línia

Tenim 52 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: