• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

59. Shukran

PDF Imprimeix Correu electrònic
Catàleg Editorial Castellà - Col·lecció Calabria

Título: 59. Shukran

Autor: Juanvi Mena

 

Recreados en la lengua del intérprete, los ojazos de la cuarta esposa de Abdallah, la freelance, estallan de resplandeciente vehemencia. De bamboleantes caderas, pupilas negras y nariz chata. Cabello de rizado azabache. Cejas perfiladas y ensortijada melena de leona y fiera en celo.

 

Con su medio siglo de vida y un tridente, sus facciones talladas disfrutan del fascinante embrujo de la pasión y, ¿por qué no?, del amor. Mandíbula férrea y cuadrada. Pómulos abultados y prominentes. Labios ardientes y carnosos, cuya comisura bucal hechiza al más pintado de los Bergerac.

Miradas de resaltado acento oriental y tunecino. Árabe, donde las haya. Musulmana y ancha, excesivamente ancha y extrovertida, como sus pechos y sus enamoradas nalgas. Perla superlativa y sensual. Alma caritativa por doquier, eso sí.

Ka i les mercenàries, 2007, Lliure com un taxi y El Contrafet Blau, 2013, es la trilogía de teatro que la editorial Denes le ha publicado a Juanvi Mena, 1962, nacido en el Castillo de Alaquàs, y autor también de Shukran, tercer título de su tetralogía novelística, cuyas dos primeras entregas son Penedezeus, y Tridente Residencial.

 

Título:  59. Shukran
Autor: Juanvi Mena
Nivel: Jóvenes y adultos
Formato: 13,5x21 cm.
Pàgs: 152
PVP: 11 €.
ISBN:  978-84-16473-02-1

 

Entrevista Aldara

Agenda

«   desembre 2017   »
dididididididi
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

more ...

Qui està en línia

Tenim 49 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: