• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

El tio paraguero. Tradición oral de la Serranía III

PDF Imprimeix Correu electrònic
Llibreria - Editorial Cels

Títol: El tio paraguero. Tradición oral de la Serranía III
Autor: Vicente Cortés

 

Esta tercera entrega de "El Tío Paragüero" surge como resultado de la entusiasta respuesta que tuvieron los libros anteriores de esta colección de cuentos.

Con estos libros muchas personas se reencontrarán con su memoria más entrañable, y además se propiciará la conversación tranquila y relajada con nuestros mayores, de los que sin duda, podemos aprender mucho y disfrutar también.
Gracias a todas las personas que con su generosidad lo han hecho posible.

"Una bellísima contribución al reconocimiento del valor y popularidad de los cuentos -genero milenario- y de sus lecciones de imaginación y sabiduria".

 

Títol: El tio paraguero. Tradición oral de la Serranía III
Autor: Vicente Cortés

Editor: Editorial Cels
Nivell: Joves i adults
Format:  cm.
Pàgs. 96
PVP: 12  €.
ISBN: 978-84-615-0874-7

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   gener 2018   »
dididididididi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 10 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: