• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Guia didàctica

PDF Imprimeix Correu electrònic
Material professor - Webquest Pilota Valenciana

Objectius curriculars.

 

 • Conèixer les diferents modalitats de la Pilota Valenciana.
 • Reconèixer les principals figures i jugadors més importants de la història de la Pilota Valenciana.
 • Conèixer les principals instal·lacions on es practiquen les diferents modalitats.
 • Valorar el joc de la pìlota com a manifestació cultural del poble.

 

 

Aquesta WebQuest ha estat pensada per a l'alumnat de 4t d'ESO a l'assignatura d'Educació física.

És interessant que l'alumnat ja haja tingut cert contacte amb les modalitats més senzilles de la Pilota Valenciana (Raspall i Frontó valencià), així com que estiga familiaritzat amb el treball cooperatiu a l'aula. Per tal de fer front als requeriments i destreses relatives a les TIC, sols caldrà dominar una de les aplicacions de presentacions digitals anomenades més endavant i les seues funcions bàsiques.

El procés d'aprenentage s'organitzarà a partir de la tècnica d'aprenentatge cooperatiu del Puzle d'Aronson. Podeu entendre millor aquesta tècnica amb la presentació que apareix a continuació: Presentació amb M.Powerpoint o Presentació amb OpenOffice .

Per portar a terme aquesta webquest necessitem tindre: ordinadors connectats a Internet i tindre instal.lada l'aplicació de presentacions digitals Microsoft Powerpoint o el OpenOffice Impress (l'aplicació equivalent en programari lliure i gratuït).

Nota per al professorat: Si teniu cap suggeriment sobre aquesta webquest, no dubteu en deixar els vostres comentaris a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Per ampliar la informació i coneixements sobre la pilota valenciana recomanem consultar l'obra "Pilota Valenciana. Propostes didàctiques per ensenyar i aprendre el nostre joc" de l'editorial Denes.

 

INICIINTRODUCCIÓTASCAPROCÉSAVALUACIÓCONCLUSIÓ

CRÈDITSGUIA DIDÀCTICA

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   desembre 2017   »
dididididididi
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

more ...

Qui està en línia

Tenim 59 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: