• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Crèdits

PDF Imprimeix Correu electrònic
Material professor - Webquest Pilota Valenciana

Les imatges han estat extretes de la pàgina oficial del pintor de L'Alcudia Manuel Boix http://www.manuelboix.com/ El text de l'introducció és un fragment del treball elaborat per Victor Durba per a la 6a Universitat d'estiu de L'Horta.

Plantilla extreta de http://www.webquestcat.cat/

Agrair el suport tècnic i afectiu de Loli Company i Daniel Martos en la revisió i correcció de la WQ.

Per últim fer referència a Bernie Dodge , el creador de les WebQuest, per la seua capacitat creadora i per la possibilitat que ens ha ofert d'ampliar els recursos educatius fins a l'infinit. http://webquest.sdsu.edu/

 

INICIINTRODUCCIÓTASCAPROCÉSAVALUACIÓCONCLUSIÓ

CRÈDITSGUIA DIDÀCTICA

 

Entrevista Aldara

Agenda

«   desembre 2017   »
dididididididi
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

more ...

Qui està en línia

Tenim 25 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: