• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Conclusió

PDF Imprimeix Correu electrònic
Material professor - Webquest Pilota Valenciana

pilota valencianaFinalment vos heu convertit en veritables experts sobre el mon de la pilota.

Ensenyeu-li als vostres pares, als tiets, als iaios el treball realitzat i feu-los dibuixar un somriure recordant bells moments de la seua joventut.

Però si veritablement voleu gaudir de la pilota i fer feliç els vostres majors agafeu els didals, els guants, l'esparadrap, les planxetes, el tesamoll... i des de les classes d'educació física ompliu els trinquets i una vegada aquests estiguen ocupats, conqueriu de nou el carrer d'on mai hauria d'haver eixit el joc de la Pilota.

 

INICIINTRODUCCIÓTASCAPROCÉSAVALUACIÓCONCLUSIÓ

CRÈDITSGUIA DIDÀCTICA

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   desembre 2017   »
dididididididi
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

more ...

Qui està en línia

Tenim 60 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: