• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Tasca

PDF Imprimeix Correu electrònic
Material professor - Webquest Pilota Valenciana

 

pilota valencianaConjuntament amb un grup d’importants antropòlegs de la Universitat de València, hauràs de fer una recerca i un treball d’investigació per tal d’explicar i descriure cadascuna de les modalitats de Pilota valenciana practicades a les nostres terres. Per a iniciar el treball el coordinador del grup (professor/a), vos haurà de distribuir en grups de 5 persones. Entre tots haureu de seguir els passos que vos indique el professor per tal d’aconseguir la informació necessària. L’objectiu es que elaboreu una Presentació de diapositives que haureu de presentar a altres experts en el I Congrés Internacional de Pilota Valenciana. A més haureu de pensar en quines seran les preguntes que després d’exposar el vostre treball, vos formularan els vostres col·legues.

 

INICIINTRODUCCIÓTASCAPROCÉSAVALUACIÓCONCLUSIÓ

CRÈDITSGUIA DIDÀCTICA

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   desembre 2017   »
dididididididi
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

more ...

Qui està en línia

Tenim 27 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: