• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Introducció

PDF Imprimeix Correu electrònic
Material professor - Webquest Pilota Valenciana

pilota valenciana

 

"Cada volta que anava a València, el meu pare, solia comprar-me pilotes noves, a mi m'agradava estrenar-les en el trinquet. M'encantava anar-hi perquè abans que començara la partida podia córrer i jugar per dins. Una vegada al trinquet, sempre em demanava un bon entrepà de truita i pernil i un refresc amb el qual em passava bona part de la partida. M'agradava fer-los durar, com que a casa mai en tenia, me n'aprofitava".

(Victor Durba)

 

 

Aquest fragment podria ser, perfectament, un relat descrit pel teu pare, però de segur que teu no ho seria.

El món de la pilota continua sent un desconegut per a la majoria de nosaltres. No et resulta curiós averiguar com jugava el teu pare, el teu avi, els teus avantpassats? Sabies que la pilota valenciana arribà a ser el joc més popular a València a principis del segle XX?

Si vols conèixer més coses i aprendre a jugar a les diferents modalitats segueix amb mi la investigació del "JOC DE LA PILOTA"

 

INICIINTRODUCCIÓTASCAPROCÉSAVALUACIÓCONCLUSIÓ

CRÈDITSGUIA DIDÀCTICA

 

 

Entrevista Aldara

Agenda

«   desembre 2017   »
dididididididi
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

more ...

Qui està en línia

Tenim 58 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: