• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Llicències CEDRO

PDF Imprimeix Correu electrònic

CEDRO autoritza certs usos de les obres que integren el seu repertori. Aquestes autoritzacions es concedeixen mitjançant llicències, atorgades tant en nom dels autors i editors socis d'aquesta entitat com, en alguns casos, dels autors i editors socis de les Entitats estrangeres amb les quals CEDRO ha format, o signi en el futur, convenis de representació recíproca.

Les llicències es concedeixen sota una sèrie de condicions i límits ia canvi d'una remuneració econòmica, que es calcula a partir d'unes tarifes generals presentades cada any per CEDRO al Ministeri de Cultura.

La legislació vigent en matèria de Propietat Intel.lectual estableix, com a principi general, que l'exercici exclusiu dels drets d'explotació d'una obra correspon al seu titular. Per això, serà necessària l'autorització prèvia dels titulars dels drets mitjançant l'Entitat de Gestió que els representi, o directament, llevat dels casos previstos per la Llei (límits als drets d'autor).

Entre les institucions i establiments als quals s'adrecen les llicències de CEDRO hi ha:

copisteries,
universitats,
centres d'ensenyament,
centres d'ensenyament musical,
biblioteques,
empreses,
centres de documentació,
organismes de l'Administració pública i
altres institucions.

http://www.cedro.org/licencias_cedro.asp

 

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2016   »
dididididididi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
      

more ...

Qui està en línia

Tenim 66 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: