• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Benvinguts al Portal dels llibres

24. Al azraq

PDF Imprimeix Correu electrònic

24. Al-Azraq. el cabdill andalusí que desafià Jaume I
Autor: Josep-David Garrido i Valls

Abū ‘Abd Al·lāh Muhammad ibn Hudhayl, el senyor del castell d’Alcalà, més conegut com al-Azraq («el Blau»), fou l’últim gran cabdill dels valencians andalusins, dels valencians que parlaven algaravia, i una fi gura històrica esdevinguda mítica després de la seua mort davant dels murs d’Alcoi un dia a la fi d’abril o començaments de maig de 1276.

Llegiu-ne més...
 

60. En la tienda de Abrahán

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: 60. En la tienda de Abrahán

Autor: Ximo Albinyana

El Espíritu alienta la alabanza, carmena el enredo de la muerte, enjuga el sudor de cada Getsemaní e insufl a en lo contingente la argamasa de la trascendencia. El Espíritu escancia en cada corazón la crisálida de la luz y alivia el peso de la vida para que la luz cubra a todos los hijos de Dios con el lustre del amor.

Llegiu-ne més...
 

59. Shukran

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: 59. Shukran

Autor: Juanvi Mena

 

Recreados en la lengua del intérprete, los ojazos de la cuarta esposa de Abdallah, la freelance, estallan de resplandeciente vehemencia. De bamboleantes caderas, pupilas negras y nariz chata. Cabello de rizado azabache. Cejas perfiladas y ensortijada melena de leona y fiera en celo.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

Pàgina 6 de 6

–Llibres Destacats–

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2017   »
dididididididi
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
     

more ...

Qui està en línia

Tenim 17 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: