• ...Editorial Denes compta amb un fons editorial de més de quatre centenars de títols que abasten les principals matèries de la cultura i estan adreçats a satisfer les inquietuds de qualsevol tipus de lector. I és en aquest objectiu en el qual continuem treballant.

  Francesc Ferrer
  Editor

  Veure més

  Foto: Sena

  http://www.editorialdenes.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=96
 • CATÀLEG INFANTIL
  Una gran varietat de llibres en les distintes col·leccions on els més menuts podran deixar volar la seua imaginació amb els diferents contes i històries que els ajudaran a conéixer millor els nostres costums i la cultura de la nostra terra.

  Veure més

 • Ara en la nostra Llibreria Denes, demana'ns qualsevol llibre que estigues buscant i nosaltres te'l servim a casa. No pots perdre't esta gran oportunitat de fer la compra dels teus llibres còmodament des de casa. Els rebràs a ports pagats i sense recàrrec.

  ENTRAR A LA LLIBRERIA

  SOL·LICITAR UN LLIBRE

 • Qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d'aquesta obra només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titulars, tret de l'excepció prevista per la llei. cal dirigir-se a CEDRO si necessiteu fotocopiar o escanejar algun fragment de les nostres obres. www.conlicencia.com Tel: 91 702 19 70 / 93 272 04 47
 • Aquest hivern, al Denes trobaràs el llibre que desitges ...


  Denes amb tu.

Veure mès

Comerç amic

Benvinguts al Portal dels llibres

118 Teselas

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Teselas
Autor: Carmen Crespo

Carmen Crespo (Cáceres, 1962) ha publicado las obras de poesía Tal vez huésped (Devenir, 2014); Márgenes que no (I Premio Versos al Aire 2015, Fundación Centro de Poesía José Hierro) y Todo ardió luminoso (Amargord, 2016), las plaquettes Cuerpo o el corazón del mundo todavía (2014) y Puro hueco (2015).

Llegiu-ne més...
 

Estrela Roja de Benimaclet

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Estrela Roja de Benimaclet
Autor: Diversos autors

Estrela Roja és un projecte que no és de ningú, és de totes i de tots els que han volgut fer-lo seu. Estrela Roja ha permès descobrir que la dolçaina, més enllà de ser un instrument musical propi del nostre poble, és també un instrument de lluita i reivindicació necessari en qualsevol protesta social o política.

Llegiu-ne més...
 

62. Cuentos cortos, ideales y sin filtro

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: 62. Cuentos cortos, ideales y sin filtro
Autor: Francesc González

F. González Molinero, Fuertescusa o Fuente Escusa, como muestran los mapas por los que transitó el Quijote por la serranía conquense camino de Zaragoza. Su corazón comparte la geografía de la niñez con la de la llanura por la que el lecho del Turia se pierde en Nazaret.

Llegiu-ne més...
 

Grans intèrprets valencians de l'espectacle

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Grans intèrprets valencians de l'espectacle
Autor: Rafel Sena

Sempre s’ha dit que els/les valencians/es som un poble d’artistes ja que per tot arreu del globus terraqui trobem algun/a que altre natural del país, introduït en el món de l’espectacle; de primera figura o de “bulto”, tant se val, i és que l’esperit artístic, com a mediterranis que som, el portem al cos.

Llegiu-ne més...
 

Higueruelas. en tiempos revueltos

PDF Imprimeix Correu electrònic

Título: Higueruelas. en tiempos revueltos
Autor: Rafael Gil Cortés

Rafael Gil Cortés, nace en Higueruelas, La Serranía valenciana el año 1952. Estudia en el Seminario Metropolitano de Valencia, en el CEU San Pablo y hace Magisterio en la Universidad de Valencia, en la especialidad de Humanidades.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 6

–Llibres Destacats–

€11.00

€9.00

Entrevista Aldara

Agenda

«   febrer 2018   »
dididididididi
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    

more ...

Qui està en línia

Tenim 82 visitants en línia

Libro de libros

Drets legals: